Palkanlaskenta Porvoossa luotettavasti

Kun pienikin viivästys palkanlaskennassa voi aiheuttaa suuria ongelmia, on palkanlaskenta hoidettava aina huolellisesti, varmasti ja ajoissa. Tässä olemme paras apusi. Tilitoimisto Livro Solutions Oy:llä on jo yli 10 vuoden kokemus palkanlaskennasta ja olemme tunnettuja huolellisuudestamme. Toimimme Porvoossa ja asiakkaamme tulevat lähialueilta.

Palkanlaskija on erikoistunut ammattilainen

Pyhäpäiväkorvaukset, erilaiset TES-palkkamallit, ilta- ja ylityölisät ja muut suomalaisen palkkauspolitiikan kiemurat vaativat erikoisasiantuntijan. Huolehdimme kaikista palkanlaskennan vaiheista huolellisesti ja ajallaan, jotta työntekijäsi saavat palkkansa oikein ja silloin kun kuuluu. Muihin palveluihimme kuuluvat muun muassa kirjanpito ja vero- ja viranomaisasiat.

Ulkoista palkanlaskenta ja tee säästöä

Ulkoistamalla palkanlaskennan asiansa osaavalle tilitoimistolla, säästät itseltäsi parhaimmillaan useita kymmeniä työtunteja. Ammattilainen hoitaa palkanlaskennan murto-ajassa. Varsinkin, kun yrityksessä käytetään urakka- tai tuntipalkkaista henkilökuntaa, voivat palkanmaksun kiemurat muuttua varsin konstikkaiksi. Silloin asiansa osaava palkanlaskija on suuri hyöty yritykselle. 

Jätä yhteydenottopyyntö

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Livro Solutions Oy
Mäntsäläntie 382
06500 PORVOO

Y-tunnus: 2537489-3
Puh: 040 750 7432

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Livro Solutions Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa